Llac Inle

Hi havia una vegada uns homes que van decidir construir les seves cases damunt d’un immens i preciós llac envoltat de muntanyes.

Els Intha no tan sols viuen completament adaptats a l’entorn llacustre, sinó que tota la seva vida depèn i gira entorn del llac. S’alimenten del peix que pesquen, remant amb una cama enganxada al voltant de l’únic rem i mantenint l’equilibri de la barca amb l’altra cama. A més, cultiven vegetals i fruites en els horts que sorprenentment suren damunt les aigües. Anclades al terra mitjançant canyes de bambú, aquestes hortes flotants es poden transportar on més convingui i són treballades des de les seves llargues canoes. El llac també els proporciona un material molt preuat, la flor de lotus, de la que amb extrema paciència (es necessita més d’un mes per obtenir-ne un quilo) n’extreuen els filaments per texir roba.

En qualsevol altre indret del món això no seria més que un conte, però a Myanmar, les històries més fantàstiques són realitat.

Hem passat els nostres dies pel llac llevant-nos al trenc de l’alba per fer excursions en barca, perdent-nos pels canals, i visitant els mercats i pobles dels voltants en bicicleta.

Creiem que la millor manera per copçar la màgia d’aquest lloc és veient les fotos, així que aquí us deixem un vídeo amb un resum!

ALBUM DE FOTOS

3 comentarios en “Llac Inle

 1. Cada vez que enviais algun avance de vuestro viaje me dais más envidia.
  Las fotos son tremandas, ¿habeis pensado trabajar para National Geographic en el futuro?
  Cuidaros

  Ah, mañana tenemos karts.

  1. Lo siento, no lo hacemos queriendo!!! Intentamos hacerlo de la manera menos dolorosa para los lectores pero hay veces que se nos va de las manos!!! No me digas esto de las fotos que sino luego nos lo creemos…
   Para el National Geographic no llegaremos pero alguna cosa habrá que inventarse porque la vuelta a casa puede ser muy dura!!!!
   Que gane el mejor aunque seguro que Abel os quitará todas las pegatinas de los karts cuando os doble por segunda vez!!!!!!!!!!!
   Un besazo!
   Pd: Al Jaume sacadlo de la pista que estoy enfadado con él, que está muy perdido!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s