En vaixell de Siem Reap a Battambang

La nostra propera parada era Battambang, una ciutat força tranquila propera a la frontera amb Tailàndia. Un trajecte en bus de 3 hores uneix aquesta localitat amb Siem Reap, però, per nosaltres, l’atracció no era la destinació sinó el recorregut, pel que vam optar per fer el viatge en un vaixell que, al ser l’estació seca, trigava 12 hores i costava 5 vegades més que el bus.

Haviem llegit que era el trajecte en vaixell més bonic de tot Cambodja, i tot i que era terriblement incòmode i les darreres hores es van fer un pèl dures, realment va ser una de les millors experiències viscudes al país.

Després de travessar part de l’immens llac Tonlé Sap, vam remuntar el riu Stung Sangker, pel que vam navegar plàcidament fins Battambang. La lenta velocitat de l’embarcació ens permetia admirar tranquilament la quotidianitat dels pobles que anàvem creuant. Dones netejant el peix en el porxo de les seves barraques flotants, nens despullats que deixaven de jugar per saludar-nos, pescadors amb les seves xarxes, famílies senceres fent la bugada o rentant-se amb l’aigua del riu…

Després d’haver estat a Phnom Penh i Siem Reap, és potser durant aquest trajecte on més palès es va fer la realitat de Cambodja, un dels 50 paísos més pobres del món.

ALBUM DE FOTOS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s